Thomas Lilleøre

Frank Sinatra kopi

Tættere kommer man ikke en Sinatra stemme i Danmark. Thomas Lilleøre optræder med et Frank Sinatra Show der tager dig og dine gæster tilbage til Las Vegas på The Sands Hotel i 1960erne. Dette gør han med stor respekt for Sinatras specielle stemme.

Og for at gøre showet meget underholdende vil han også tilføre en fuld og charmerende Dean martin. Det har vist sig at være en god blanding. For siden Thomas startede i 2004 som Frank Sinatra har han optrådt lige fra små private fester og firmafester til større scener som TV2 succen "Scenen er din" samt Hovedrollen som Frank Sinatra i Odense Musical opsætningen af "The Rat Pack i Las Vegas". Og i 2008 lykkedes det ham at optræde 2 uger i selveste Las Vegas.

I hans eget One-man-show får du muligheden for at fornemme den ægte Las Vegas stemning.

Showet foregår på engelsk på bedste Rat Pack maner, selvfølgelig med en drink i hånden, smoking og deres dejlige jokes...
Nåede du aldrig en Sinatra koncert så er chancen her nu!

Thomas Lilleøre (The Sinatra guy) med 5 mands orkester
Frank Sinatras musik lever stadig. Og i Danmark er det tættest man kommer Thomas Lilleøre. På trods af hans unge alder er hans stemme ofte blever sammenlignet med "Ol' blue eyes". Med respekt for Sinatras sange og kærlig for den cool stil som Frank Sinatra og Dean Martin gjorde til en livstil i 60erne crooner han sig gennem et repertoirer med sit 5 mands orkester der hovedsagligt tager udgangs punkt i Frank Sinatras musik.

Den 27 årige danske sanger har sunget og optrådt siden 2004 som netop Frank Sinatra med sit eget Sinatra Show. Og efter han i 2006 medvirkede i TV2 succesen "Scenen er Din" åbnede det mange døre for den unge crooner. Han vandt ikke, men ikke desto mindre gjorde han et stort indtryk på seerne, og
pludselig var han eftertragte over hele landet på større og mindre Jazz scener bl.a. blev han i 2007 headhuntet til hovedrollen i Odense Musicals opsætning af "Sinatra i Vegas" som Frank Sinatra.

Men hans største drøm blev til virkelighed da han fik to uger med fulde huse på "The Cobacabana Night Club" i underholdnings hovedstad Las Vegas.

I 2010 udgav Thomas Lilleøre sin første officielle single "You're nobody till somebody loves you" en gammel Dean Martin klassiker fra 1965 der er "peppet op" til en 2010 udgave med Big Band.

Hans tilnavn (The Sinatra guy) kommer efter at have optrådt på Ol Joys Piano bar i Puerto Banus, Spanien. Her kunne folk forståligt nok ikke udtale Lilleøre. Og han blev hurtig bare kendt som "The Sinatra guy"

Thomas Lilleøre synger med eget 5 orkester. Men ved større arrangementer kan der tilføres ekstra blæsere, så man rigtige fornemmer SINATRA. Og selvfølgelig bliver der spillet "New York, New York", "I've got you under my skin" "Come fly with me" "Fly me to the moon" og mange flere...Klik for stort billede...  Klik for stort billede...

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Thomas Lilleøre er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Thomas Lilleøre

For booking af Thomas Lilleøre ring til kopiband.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Jambands
  Kopibands
  Partybands
  Showbands
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Thomas Lilleøre

 Thomas Lilleøre
Lyt til Thomas Lilleøre

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
kopiband.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere