Robbie Williams Jam

Super underholdning

Den kæmpe popularitet Robbie Williams og Take That nyder i Danmark og den lange stribe af hits, har glort Robbie Williams Jam mere aktuelt og populært end nogensinde – vel nok det største jamband i Danmark lige nu!

Robbie Williams Jam startede i foråret 2001, og efter over 500 koncerter i Danmark, men bl.a. også Frankrig, Irak, Færøerne og Grønland – må man sandelig sige, at bandet i dén grad har indfriet de store forventninger.

Med en sanger som Ditlev, og med nedenstående musikere med på scenen, kan man næsten ikke få et bedre og mere rutineret band. Ikke alene synger Ditlev så der absolut ikke er noget at tage fejl af – men han har derudover også denne hér drengede,
charmerende og selvironiske udstråling, som jo netop er så kendetegnende for Robbie Williams.

Robbie Williams Jam består af virkelig rutinerede drenge, der har spillet overalt - lige fra de store festivaler til alle landets klubber og spillesteder med bands som Nik og Jay, Kid Kreole & The Coconuts, Innocent Blood, Hotel Hunger, Rollo & King, Baal samt med en del af de populæreste jambands gennem tiden.

Robbie Williams Jam spiller naturligvis alle de store hits fra Robbie Williams' plader – fra Angels, Rock DJ og Feel til Tripping, Advertising Space til Love Light.

Så er du til god iørefaldende pop/rock, og til et show, der i allerhøjeste grad hører til i toppen af danske jambands – så skal du bare opleve Robbie Williams Jam !!

Robbie Williams Jam er :
Ditlev Ulriksen : “Robbie Williams“
Thomas Andersson : Guitar & Vokal
Casper Poppe : Bas & Vokal
Kenni Andy : Trommer & Vokal

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Robbie Williams Jam er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Robbie Williams Jam

For booking af Robbie Williams Jam ring til kopiband.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Jambands
  Kopibands
  Partybands
  Showbands
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Robbie Williams Jam

 Robbie Williams Jam
Repertoire
Info
Kontakt
kopiband.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere