New Icon

topprofessionelt kopiband

New Icon er et topprofessionelt og yderst velspillende kopiband, som serverer en lang række af de største, bedste og mest populære hits fra kunstnere som for eksempel Tina Turner, Whitney Houston og Robbie Williams.

 

New Icon

 

Disse mikses smagfuldt med nogle af de nyere radio hits fra for eksempel Lady Gaga, Alicia Keys og Katy Perry. Til sidst tilsættes en, til lejligheden, dygtigt afmålt portion klassisk rock n’ roll fra for eksempel Guns N’ Roses, Red Hot Chili Peppers og Dizzy Mizz Lizzy. Resultatet bliver en forrygende og professionelt udført liveoptræden med hits der appellerer til de flestes ører og fødder, samt en smittende passion og indlevelse i musikken, som gør at en koncert med New Icon er en oplevelse ud over det sædvanlige!

New Icon er startet i 2009 af fire dedikerede og dygtige musikere, som tilsammen udgør mere end 80 års erfaring i musikbranchen. Jacob Nørholm på trommer, Thomas Wallentin Friis Nickø på bas, Mikkel Juel Hansen på guitar og i spidsen er Deborah Anne, som med sin sublime vokale tryllebinder publikum når hun for eksempel fortolker Whitney Houstons kæmpehit: ”I Will Always Love You”.

New Icon optræder til alle slags arrangementer herunder; firmafester, julefrokoster, bryllupper, fødselsdage, byfester, festivaler m.m. og er en sikker vinder – hver gang!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på New Icon er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på New Icon

For booking af New Icon ring til kopiband.dk - Tlf. 7020 3648
kopiband.dk
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: mail@nkmusic.dk