Bryan Adams tribute

Bryan Adams kopiband

En sublim rockstemme - og et særdeles tight og hårdtslående band er klar til at sætte sit aftryk og vise respekt om det fantastiske rock-katalog Bryan Adams har leveret gennem tre årtier.

 

Bryan Adams tribute

 

Med sine 65 millioner solgte albums og no. 1 i over 40 lande har Bryan Adams samlet publikum verden over. Alene i Danmark har han gang på gang leveret en performance, der har plantet et solidt aftryk i sit trofaste publikum.

"Summer og 69", "Everything I do", "Run to you", "Cuts like a knife", "Heaven" og "Kids wanna rock" er blot et lille udpluk af en perlerække af hits fra den legendariske rockstjerne.

Bryan Adams Tribute hylder rock-ikonet med engagement, professionalisme og en uovertruffen indlevelsesevne.

Med den karismatiske Claus Hassing i front (finalist i Dansk Melodi Grand Prix og deltager i diverse TV-shows), og et dybt engageret og professionelt hold af velkendte rockmusikere, er Bryan Adams Tribute leveringsdygtige i en musikalsk

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bryan Adams tribute er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Bryan Adams tribute

For booking af Bryan Adams tribute ring til kopiband.dk - Tlf. 7020 3648
kopiband.dk
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: mail@nkmusic.dk