The Scoops

Danmarks hotteste Elvis Band

Numrene fra Elvis bliver ved med at få enhver til at bryde ud i sang og feste som ingen troede.

Hvem kender ikke nummeret "A little less conversation", og de mange mange andre Elvis numre som dukker op og bliver spillet igen og igen på de populære Caféer og in-steder.

I året 2006 blev showbandet "Elvis Jam" dannet af Roberto Brasa & stortalentet Daniel, som den unge Elvis. Ideen bag bandet var at få det bedste Elvis band i landet, og komme ud over scenekanten med et show så levende, at dét alene skulle være en oplevelse for det brede publikum at se på.

Elvis Jam er i dag som direkte hentet med en tidsmaskine fra dengang Elvis levede, brylcreme i bobhåret, bakkenbarter, guldslips - Hound Dog, kontrabas, spidse sko - lyserøde skjorter og jakkesæt. Alt er i orden når Elvis Jam indtager scenen. Selv forsangerens mikrofon er af samme model som The King benyttede.

Kort sagt: Stilen er lagt.
Elvis Jam kendetegnes ved deres store glæde, varme, og kærlighed til Rock 'n roll, som de stilrent fremfører med en sådan entusiasme og professionalisme i deres sceneoptræden, at de formår at få fat i publikum på en måde som ingen andre kan.

ELVIS JAM må betegnes som Danmarks hotteste Elvis Band
Med Elvis Jam starter en uforglemmelig aften.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på The Scoops er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på The Scoops

For booking af The Scoops ring til kopiband.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Jambands
  Kopibands
  Partybands
  Showbands
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

The Scoops

 The Scoops
Lyt til The Scoops

Get the Flash Player to see this player.

Hound Dog
Info
Kontakt
kopiband.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere